Ova nekretnina je prodata. Pogledajte našu trenutnu ponudu.

Novogradnja na Novom Beogradu -BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA

TOSIN BUNAR

Najvažnije

Transakcija
Renta
Vrsta objekta
STAN
Godina gradnje
2021
Sprat
7/7
Struktura
4.0
Vrsta grejanja
cg
Lift
da
Novogradnja
ne
Budite Prvi! Kliknite ovde i Pozovite ODMAH ️ 063/867-3560

O ovoj nekretnini

Izgradjen po najsavremenijim standardima, stambeno-poslovni kompleks NEW MINEL Residence & Office, nalazi se u novom centru Novog Beograda. Ovaj kompleks novogradnje, nazvan je simbolicno na mestu gde se nekada nalazio prethodni fabricki kompleks.

NEW MINEL Residence & Office nalazi se duz ulice Tosin Bunar, koja danas ponovo predstavlja jednu od najvaznijih saobracajnica Novog Beograda i obezbedjuje laksi pristup glavnim magistralnim putevima, kao sto su Autoput i Most na Adi, a takodje se nalazi nadohvat obe reke.
Stambeno-poslovni kompleks bice finaliziran u vise faza.
U prvoj fazi izgradnje, NEW MINEL Residence & Office kompleks sastojase se iz 2 bloka stambenih zgrada koji cini 5 lamela. Tu ce stanovanje biti organizovano u preko 300 stambenih jedinica razlicitih struktura i orijentacije, sa preko 450 parking mesta.

Stambeni deo kompleksa orijentisan je ka dubini urbane celine, uredjen platoima i prostorima oko samih zgrada, okruzen zelenilom koji za stanare predstavlja pravu zivotnu oazu.

Predvidjeni rok za zavrsetak radova je kraj. 2021. godine. Cena je izrazena BEZ PDV-a. U nasoj ponudi pogledajte stanove u novogradnji u Beogradu.

BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA


Od prostorija, ova nekretnina poseduje: Ulaz, hodnik, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom, ostava, tri spavace sobe, kupatilo, vesernica, kupatilo, vesernica, kupatilo i terasa.

Dodatna dokumentacija: Gradjevinska dozvola

Tlocrt stana


Dodatno

Internet
Garaža
Klima
Parking
Godina gradnje: 2021
Pozovite nas za ovaj stan