Ukoliko ste se odlučili da kupite stan preko naše Agencije za nekretnine, naš tim Agenata i Advokat će za Vas proveriti vlasnički list (List nepokretnosti), čime će Vam sam proces kupovine nekretnine: kupovina stana ili kuće, biti znatno lakši.

 

List nepokretnosti neke nekretnine je kao njegova lična karta

Uvidom u njega ćete znati da li je taj stan pod hipotekom, ko je vlasnik ili koliko je vlasnika nad tim stanom koji želite da kupite, da li postoje tereti ili neki problem, zbog kog nećete moći da upišete vlasništvo nad nepokretnošću na Vaše ime, itd. Ukoliko ste Vi kupac tog stana, morate biti spremni i na brojne druge situacije na koje možete naići prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Za sve savete i pomoć, Tim naših Agenata Vam stoji na raspolaganju! 

Ukoliko ste nestrpljivi i ne želite da sačekate da Vam fizički stigne List nepokretnosti u štampanom obliku od Katastra nepokretnosti, za koji je prethodno podnet zahtev, već želite da proverite da li nekretnine koju želite da kupite, ima tereta, možete posetiti stranicu Republičkog Geodetskog Zavoda -  RGZ.

Na ovom linku ćete putem javnog pristupa uneti na kojoj opštini se stan ili kuća koju želite da kupite nalaze, kao i ulicu i broj i broj posebnog dela. Samim tim ćete dobiti sve informacije o nekretnini koju želite da kupite i saznaćete da li ćete naići na probleme prilikom kupovine nekretnine i upisa vlasništva, ili ne.

 

Ukoliko je stan koji želite da kupite u novogradnji, jako je važno da investitor bude proveren, a samim tim što kupujete stan ili kuću preko naše Agencije ne morate da se brinete o tome, tu možete pronaći i pravne savete, kao i svu neophodnu pomoć našeg Advokata i našeg Tima Agenata, a i sve nekretnine, koje se prodaju po opštinama koje Vas zanimaju, kao i po kvadraturi, ceni i ostalim parametrima koji Vama odgovaraju.

Pozovite nas ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja.