Nekretnine Obradović
0
učitava se...
Pronađite sve što vam treba

Pronalaženje najboljih nekretnina počinje najbržom pretragom. Pogledajte nekretnine koje se nalaze u našoj ponudi.

Nove zgrade

Želimo da vam ponudimo najatraktivnije lokacije u Beogradu, i šire: od Beograda na vodi, preko Maleške i Bloka 63, pa sve do Jahorine.

Vaša nova lokacija

Plansko ekskluzivno naselje - novo srce grada u samom starom centru. Monumentarlni projekat urbane revitaizacije vredan tri milijarde dolara.

Kako kupiti?

Šta sve treba da znate kada kupujete ili prodajete, kao kupac ili prodavac?

Cene nekretnine

Kako se kreću cene nekretnine u Srbiji i regionu?

Dobrodošli u
Nekretnine Obradović

Prepoznajući aktuelne i buduće trendove, ekspanziju i rastuće potrebe na celokupnom tržištu nekretnina, odlučili smo se da u saradnji sa svojim mnogobrojnim partnerima i investitorima, koje smo stekli zahvaljujući posvećenosti u poslovanju u prethodnoj deceniji, razvijemo i sektor pružanja kompletnih usluga za prodaju objekata u novogradnji i na taj način zadovoljimo potrebe kako investitora, tako i svojih Kupaca.

SIGURNOST I POVERENJE
naš su prioritet
10

GODINA
ISKUSTVA U NEKRETNINAMA

Želite li da saznate
koliko vredi vaš stan ili nekretnina?

Kada se odlučite da prodate stan, jedna od najvažnijih informacija za vas je cena koju za tu nekretninu možete dobiti. Zato sada možete okvirno proceniti svoju nekretninu, uz pomoć najnovije tehnologije.


Ovde možete saznati kolika je cena vaše nekretnine u par jednostavnih koraka, brzo i on-line.


 Pozovite nas ️ 063/867-3560

izdvojena ponuda

Najbolja novogradnja.

Naše usluge

Najpouzdanija agencija za nekretnine

Uz naš stručni tim, vaša prodaja će proći bez ikakvih muka. Prodaćete svoju nekretninu brzo i uz veliku isplativnost.

Ukoliko želite da kupite nekretninu, naši agenti postaraće se da vam ponude izbor nekretnina koji će vam sigurno odgovarati.

PRAVNE USLUGE

U toku kompleksnog kupoprodajnog postupka, možete biti sigurni: obezbeđujemo kompletnu pravnu pomoć i podršku u kupoprodajnom postupku.

Nebo
je granica

Ovo nije samo fraza! Kada imate tim ljudi koji brinu o svim Vašim potrebama oko kupovine, prodaje ili rente nekretnina, kao i pravnih pitanja, procene nekretnina, marketinga i dizajna, spremnih da u svako doba odgovore na sva Vaša pitanja i nedoumice, tada ne postoji prepreka u ostvarivanju Vašeg cilja.


Nekretnine predstavljaju naš život, podsećaju nas na detinjstvo, na sadašnjost i njih biramo za srećnu i bezbrižnu budućnost.


Samo kada su naši Klijenti srećni, tek tada možemo da kažemo da smo i mi zadovoljni obavljenim poslom i da smo još jednom dokazali da je samo nebo granica, u pravom smislu te reči!

Po isplati kupoprodajne cene u celosti, prodavac će da overi izjavu kod javnog beležnika da je isplaćen u celosti. Izjava će sadržati dozvolu za upis prava svojine u nadležnom katastru nepokretnosti na kupca. Istog dana će se izvršiti i primopredaja stana.

Po dobijanju Rešenja o utvrđivanju poreza na apsolutna prava, obračunati iznos poreza je potrebno da platite u roku od 15 dana od dana prijema predmetnog rešenja. Instrukcije za plaćanje su sadržane u poreskom rešenju.

Po isplati kupoprodajne cene, prodavac će da overi izjavu kod javnog beležnika da je isplaćen u celosti. Izjava će sadržati dozvolu za upis prava svojine u nadležnom katastru nepokretnosti na kupca.

POGLEDAJTE NAJNOVIJE INFORMACIJE O NEKRETNINAMA

Informišite se o prodaji i kupovini stanova, cenama stanova i tržistu nekretnina

Beogradske opštine

Koja je vaša?

Ponuda stanova

Uvek arhitektonski nezamenljiv. Od svog osnivanja, do danas, Novi Beograd je obilovao višespratnicama koje su pomerale granice arhitekture. Danas je on mesto gde se susreću moderni prestižni kompleksi sa svojim pretečama - masivnim građevinama jugoslovenskog brutalizma.

Ponuda stanova

Sa obe strane reke, između Starog Grada, Vračara i Zvezdare, Palilula je jedinstvena opština na kojoj možete pronaći najrazličitije zgrade, zemljišta, predele, od sasvim urbanih, do mirnih i prigradskih, od impozantnih građevina, salonskih stanova, do prestižnih novogradnji.

Ponuda stanova

Beograd na vodi, Senjak, Dedinje, pod jednim krovom. Najmodernija arhitektura ušuškana u patinasti luksuz brojnih rezidencija, svaka posebna, i svaka pažljivo građena. Tako je i sada: svaka nekretnina na Savskom vencu gradi se tako da bude izuzetna.

Ponuda stanova

U jednoj od najvćih beogradskih opština, možete naći sve: nove, planski građene, luksuzne komplekse, rustične stanove usađene u parkove i zelenilo, velike kuće, prostrane placeve. Sa svojom neverovatnom ponudom, ova opština obećava život prilagođen savremenim potrebama,

Ponuda stanova

Ako je Dorćol gradsko srce, onda su pluća - Zvezdara. Prostrane zelene površine, ukroćene šume, uzvišenja i ruže vetrova, ono su što čine zvezdarski vazduh nezamenljivim, a život na ovoj opštini baš onakav kakav treba da bude - “punim plućima”.

Ponuda stanova

Uske ulice, najrazličitija arhitektura, tihi sokaci, i monumentalna zdanja koja se niotkuda pojave, vajane fasade, i tragovi istorije. Veliki salonci starogradnje, penthausi novogradnje, sa kojih se vidi čitav grad. Sve je to, imenom, Vračar.

Ponuda stanova

Ovo je jedinstvena lokacija sa koje se na sve četiri važne strane grada stiže za — deset minuta. Deset minuta do Kalemegdana, Trga Republike, Slavije, i do druge strane Brankovog mosta. Srce grada u koje su smeštene sve najvažnije i najlepše građevine.

naši agenti

Sjajan tim.

Vladimir Obradović

CEO

Maja Obradović

Partner, direktor razvoja

Katarina Milovanović

Office Manager

izdvojena ponuda

Najbolje što ćete danas videti.

Poslujemo sa svim značajnim portalima

Halo Oglasi
Mi i Halo Oglasi
Nekretnine.rs
Naša ponuda na portalu
Novosti Oglasi
novostioglasi.rs
Realitica
realitica.com
Privredna komora Srbije
www.google.com
Nađi dom
nadjidom.com
Moja Lokacija
www.mojalokacija.com
Srbija Space
www.srbijaspace.com
 Pozovite nas ️ 063/867-3560
VIŠE
Zatvori