Lux novogradnja Milana Tepića - Direktna prodaja bez provizije

Milana Tepića

Bez provizije

Najbolje što Beograd ima u ponudi.

Dobrodošli u jedinstveni i najluksuzniji deo Beograda. Novogradnja na Dedinju, u ulici Milana Tepića. Ova izuzetna zgrada, sadrži na jednom mestu sve što je neophodno za savršen savremeni život:

 

⇁ Podzemna garaža

⇁ Spa i wellness centar

⇁ Teretana

⇁ Savremeni dizajn enterijera

⇁ Najkvalitetniji materijali

Odabirom ove prestižne novogradnje, uživaćete u nekim od najlepših i najluksuznijih enterijera u Beogradu. Svaki detalj zgrade pažljivo je osmišljen tako da pruža punu udobnost i funkcionalnost, zadržavajući svoj specifični zavodljivi izgled.

 

⇁ Prestižni materijali

⇁ Danonoćna recepcija

⇁ Ulazni hol i liftovi estetski savršeni

⇁ Najmodernija rešenja

Kupovinom stana u ovoj pažljivo osmišljenoj novogradnji, imaćete sve što vam je neophodno za zdrav i ispunjen život. U samim prostorijama zgrade nalazi se teretana opremljena najsavremenijom opremom, tako da više nikada nećete morati da brinete o svojim zdravim navikama.
U okviru vašeg budućeg doma, nalaziće se i savremene wellness & spa prostorije. Oaze za opuštanje postale su neophodne za uživanje u miru i tišini koji tako nedostaju u ovom vremenu. Novogradnja u ulici Milana Tepića zato nudi relaksiranje u sklopu vlastitog doma.

Tlocrti stanova

Koji će biti vaš?

Sprat: IV
Površina: 219 m2
Struktura: 4.0
Parking: Da

U neposrednoj blizini zgrade Pinka, okružen ambasadama i rezidencijama, reprezentativan četvorosoban Penthouse.

Sprat: IV
Površina: 242 m2
Struktura: 4.0
Parking: Da

Izvanredan Penthouse na Dedinju, trostrano orijentisan, sa panoramskim pogledom na grad pruža kompletan hedonistički doživljaj.

Čeka vas ponuda stanova.

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU STANOVA OVOG OBJEKTA.

Dnevna soba + _

 

Spavaća soba + _

 

Kuhinja sa trpezarijom + _

 

Zelena oaza + _

 

Enterijer
jedinstvenog
dizajna.
Mislimo na svaki segment vašeg novog doma.

Vaša nova lokacija.

Odaberite svoju novu najbolju lokaciju u gradu.

Upoznajte Marka Vukovića.

Marko Vuković je menadžer projekta Milana Tepića Residence za Nekretnine Obradović i biće prva osoba kojoj se možete obratiti ukoliko želite da saznate nešto više o zgradi na Dedinju.

Marko je agent za nekretnine već dugi niz godina, a njegova najuža specijalnost je upravo posredovanje u prodaji ekskluzivnih stanova novogradnje. Zato će Marko biti odlična osoba za kontakt ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nedoumica, ili naprosto želite nešto više informacija. 

Više informacija?

Preuzmite PDF brošuru objekta.

Odlukom kralja Aleksandra Karađorđevica o izgradnji dvorca na beogradskom brdu Dedinju, do tada prekrivenog uglavnom poljima vinove loze, započinje urbanizacija ovog dela Beograda.

Svi bogatiji i viđeniji ljudi toga vremena, pripadnici tadašnje Beogradkse elite, započinju izgradnju velelepnih vila na imanjima sa pogledom ka Košutnjaku i Avali. Dedinje dobija status elitnog dela grada, ubrzano se razvija, ali istovremeno čuva svoju autentičnost. Tokom godina stiče reputaciju utočista kraljeva, elite i diplomata, što dovoljno govori o njegovom razvoju i ugledu.

U epicentru ovod dela grada, okružen svim znamenitostima koji Dedinje čine posebnim, lociran je ovaj raskošni objekat, nastao kao želja Investitora da buducim stanarima omogući pravi hedonistički raj prilagođen modernom načinu zivota, arhitektonski se uklapajući u kompletnu istorijsku i statusnu sliku Dedinja.

Nalazi u ulici Milana Tepića 6, u jako mirnoj, porodičnoj zoni, koja je bogata zelenilom.

Zbog konfiguracije terena i urbanističke postavke samih objekata sa ove lokacije se pruža prelep pogled na okruženje i beogradske znamenitosti.

Na pešačkoj je udaljenosti od Ulice Neznanog junaka i  Ljutice Bogdana, u kojima se mogu naći pošta, banka, supermarketi, škole, teretane, kafići i restorani.

Ovaj objekat u izgradnji, koji odiše luksuzom, čine dve podzemne etaže, prizemlje i četiri sprata, od kojih je poslednji povučenog tipa.

Na podzemnoj etaži -2 smeštena je zajednička garaža, namenjena parkiranju vozila budućih vlasnika stanova. 

Na nivou garaže je SPA centar sa pripadajućom teretanom, turskim kupatilom, saunom i bazenom, namenjen je isključivo vlasnicima stanova.

Namena svih nadzemnih etaža je stanovanje, gde je smeštsteno ukupno 26 stanova različitih struktura, koje se u dogovoru sa klijentima mogu udvajati i formirati nove strukture, te prema svojim potrebama i želji možete organizovati svoj luksuzni stan.

Na povučenom spratu su smešteni penthaus stanovi sa prostranim terasama i neverovatnim panoramskim pogledom na sve beogradske vizure.

Fasada objekta odise kombinacijom klasične i savremene arhitekture. Projektovana je kao kombinacija prirodnog kamena na fasadi, sa dekorativnim kamenim elementima, kovanim gvozđem i velikim staklenim površinama u vidu prozora antracit boje sa aluminijumskim roletnama.

Nivo prizemlja je isključivo stambenog tipa, svaki stan ima pripadajuće dvorište zavidne površine. Krasi ga grandiozan ulaz, sa velikim lobijem, odakle se pristupa stambenim ulazima odnosno liftovima i stepeništu. Ulaz, lobi i stepenište odišu raskošom i čine ovaj objekat još unikatnijim i komfornijim.

Objektu se prilazi direktno sa ulice Milana Tepića sa zasebnim kolskim i pešackim prilazom, kome mogu pristupiti samo vlasnici stanova. Garaži se pristupa rampom direktno sa saobraćajnice.

Svaki materijal korišćen u ovoj jedinstvenoj novogradnji je vrhunskog kvaliteta, biran je i uklapan sa posebnom pažnjom kako bi spoljašnjost i unutrašnjosnjost, enterijer i eksterijer, odisali odmerenošću i luksuzom. 

Fasada zgrade je izrađena od najfinijeg maltera i pažljivo odabranih boja. Zvučna, termo i hidroizolacija su na najvišem mogućem nivou i stepenu kvaliteta.

Grejanje je podno i svaka soba je opremljna plafonskim klima uredjajem.

Parket je od najfinijeg višeslojnog hrastovog drveta koji je sertifikovan za podno grejanje.

Spoljna stolarija je drvo-aluminijum sa roletnama na motorni pogon koje su odvojene na svakom prozoru. Zbog efikasne zvucne i toplotne izolacije, vrhunskog sistema otvaranja i jednostavnosti odrzavanja, izabran je Klizni Sistem Drvo Aluminijum. Dezen drveta se moze birati prema bojama iz kataloga. 

Staklo u prozorima je troslojno, sa posebnom zastitom od loma ili pucanja, i poseduje zvučnu i toplotnu izolaciju.

Spoljna vrata su najvišeg ranga sigurnosti i zvučne izolacije i njihova završna obrada je od prirodnih materijala – hrasta, bukve, oraha, trešnje i jasen mahagonija. 

Sobna vrata su dimenzija 100x250cm od visokokvalitetnih materijala i postoji mogucnost izbora boja i furnira.

Sanitarije i baterije u svim stanovima, koji se prodaju u ovoj luksuznoj zgradi na Dedinju, su od renomiranog evropskog proizvođača.

Ograde na terasama na ulicnoj, bocnoj i zadnjoj fasadi su od kovanog gvozdja.

Ovo morate videti.

Zakažite gledanje svog budućeg doma online.

Imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis