O nama - Direktna prodaja bez provizije

O nama

AGENCIJA NEKRETNINE OBRADOVIĆ osnovana je 2010.god kao porodična kompanija. Za proteklih 10 godina prošli smo kroz sve faze poslovanja, uspešno savladali sve prepreke velike ekonomske krize i konstantno smo usmereni na postepen, ali siguran razvoj na tržistu nekretnina.

Prepoznajući aktuelne i buduće trendove, ekspanziju i rastuće potrebe na celokupnom tržištu nekretnina, odlučili smo se da u saradnji sa svojim mnogobrojnim partnerima i investitorima, koje smo stekli zahvaljujući posvećenosti u poslovanju u prethodnoj deceniji, razvijemo i sektor pružanja kompletnih usluga za prodaju objekata u novogradnji i na taj način zadovoljimo potrebe kako investitora, tako i svojih Kupaca. 

Pružamo usluge posredovanja u prometu nekretninama (kupoprodaja stanova, kuća, vila, lokala, poslovnih zgrada, placeva, industrijskog zemljišta). Posvećeni smo pružanju kompletne usluge svojim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bismo uspešno ispunili sva očekivanja. 

Imamo zaposlene stručnjake iz svih oblasti u prometu nekretninama:

  • Kupoprodaja nekretnina.
  • Izdavanja nekretnina, 
  • Konsalting za investicije i izgradnju, 
  • Finansijski konsalting iz oblasti nekretnina i saradnja sa poslovnim bankama 

Shvatili smo značaj integrisanih marketing komunikacija, pa ćemo se truditi da držimo korak, konstantno unapređujući svoje predstavljanje na internetu i na taj način i dalje budemo među najboljima

Naš veb sajt, kritički priznat od strane ljudi iz struke, i kao najposećeniji sajt u našoj bransi, predstavlja mesto na Internetu gde naši potencijalni klijenti mogu na jedinstven i pouzdan način da se informišu o trenutnom stanju na tržistu nekretnina u Beogradu kao i da pretražuju široku ponudu nekretnina u Beogradu.

Stvaranje našeg brenda i dalji razvoj se zasniva na stručnoj i bezrezevnoj podršci našeg kompletnog tima klijentima.

side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis