NOVOGRADNJA na Voždovcu - Stepina Ljubičica - Direktna prodaja bez provizije

Stepina Ljubičica

Bez provizije

cena 2000 eur/m2 + PDV
površina 79 m2
cena 2000 eur/m2 + PDV
površina: 45 m2

Pogledajte ponudu stanova

Pogledajte detaljnu ponudu stanova ovog objekta.

Stepina Ljubičica svojim dizajnom prati trendove moderne arhitekture i predstavlja dominantnu fokusnu tačku koja nudi širok izbor modernih stambeno-poslovnih jedinica različitih veličina. Pešački i kolski pristup objektu je predviđen iz ulice Milisava Đurovića. 

 

Korisni prostor objekta čine: 

 

1 lokal, Poslovni prostor od oko 239 metara kvadratnih projektovan u prizemlju objekta orijentisan je ka raskrsnici ulica Kružni put i Milisava Đurovića.

 

Deo objekta namenjen stanovanju sastoji se od:

 

Parkiranje je projektovano u podzemnoj garaži na dva nivoa, kao i sa dva parking mesta ispred objekta. 

U objektu je predviđena primena najboljih i najkvalitetnijih materijala, koji svojim vizuelnim i oblikovnim karakterom prate savremene tokove življenja.

Stepina Ljubičica se nalazi u ulici Milisava Đurovića 15, na Voždovcu. Do centra grada je ovaj stambeno-poslovni objekat udaljen 7,0 km, a do autoputa E-75 je udaljen 3,0 km.

 

U neposrednoj blizini objekta se nalaze: OŠ "Danilo Kiš”, kao i “Đura Daničić”, Saobraćajni fakultet, Univerzitet Singidunum, Pošta Srbije, Dom zdravlja Voždovac, kao i brojni maloprodajni, ugostiteljski, sportski objekti, kao i banke i apoteke.

 

Linije gradskog prevoza koje saobraćaju u blizini su: 25, 25P, 33, 33N 39, 406L, 409 i E9, a od linija tramvaja: 9 i 14, tako da je objekat odlično pozicioniran i povezan sa ostalim delovima grada.

Stepina Ljubičica prati trendove moderne arhitekture, a svi znamo da je to nemoguće bez kvalitetnih i otpornih materijala. U naš objekat ugrađujemo sanitarije vrhunskog kvaliteta renomiranih španskih i italijanskih proizvođača. U pitanju su keramičke i granitne pločice visokog kvaliteta. 

 

Ulazna vrata “BOSAL” 

Jedina zaista atestirana sigurnosna vrata na našem tržištu. Najviša klasa sigurnosti za vrata koja se koriste u stambenim objektima. Dvostruko dihtovanje i odlična termo i zvučna izolovanost od 40dB.

 

Fasada kamena vuna - FunderMax 

Fasada našeg objekta biće obložena kamenom vunom i FunderMax fasadnim panelima. Zahvaljujući strukturi materijala, otvorenoj poroznosti, kamena vuna omogućava da imamo toplotni komfor u kući i zimi (toplotu zadržava unutar kuće), a i leti (sprečava da toplota uđe u kuću). FunderMax je materijal zasnovanim na drvetu i kompaktnim laminatima. 

 

Klima uređaji po vašoj meri

Mi ne pravimo kompromise kada je kvalitet u pitanju. U naš objekat ugradjujemo samo najbolje, tako da nećete morati da se brinete oko rashlađivanja vašeg prostora.

Upoznajte Branku Gojković.

Branka Gojković je menadžerka projekta Stepina Ljubičica za Nekretnine Obradović i biće prva osoba kojoj se možete obratiti ako želite da saznate nešto više o lokaciji, zgradi, uslovima ili pogodnostima. 

Branka uvek kaže da joj je pronalaženje idealnog stana za svoje klijente avantura u kojoj ona, kao agent, uživa. O zanimanju agenta za nekretnine, Branka kaže da je uzbudljivo i zanimljivo, ali i izazovno, jer zahteva veliku ozbiljnost, znanje i profesionalnost. 

Brankina specijalnost je upravo zastupanje velikih investitora, kao i stanova u novogradnji.

VAŠA NOVA LOKACIJA

ODABERITE SVOJU NOVU NAJBOLJU LOKACIJU U GRADU.

stepina ljubicica mapa

Više informacija?

Preuzmite PDF brošuru objekta.

zakažite gledanje

zakažite gledanje svog budućeg doma online.

imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis