NOVOGRADNJA u Bloku 63 - Direktna prodaja bez provizije

Blok 63

BEZ PROVIZIJE

Pogledajte ponudu stanova

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU STANOVA OVOG OBJEKTA.

Do sada smo prodali...

trosoban veći blok 63
Površina 78,86 m2

Ovakvi izuzetni stanovi Bloka 63 bili su među najtraženijima. Kombinacija prostranog i odlično iskorišćenog prostora ogleda se u svakom segmentu ovih stanova: posebni delovi za odlaganje, prostrane dnevne sobe, odlične terase i veliki stakleni prostori čine ovakve stanove idealnim za porodice i pojedince.

dvosoban blok 63
Površina 44,63 m2

Prostrani dvosobni stanovi Bloka 63 odlikuju se odličnim opštim izgledom: proporcija dnevnog boravka i spavaće sobe je idealna, a zahvaljujući mnogim staklenim površinama, ovi stanovi su bogati svetlom tokom čitavog dana.

trosoban blok 63
površina 54,74 m2

Do sada prodati trosobni stanovi Bloka 63 bili su najčešći izbor porodica sa decom ili pojedincima kojima je neophodno više soba u dobro organizovanom prostoru, posebno u okolnostima samoizolacije i rada od kuće, gde odvojena soba za rad može predstavljati pravo bogatstvo.

dvosobni stan blok 63
površina 44,57 m2

Prodali smo sve dvosobne stanove ovih struktura u okvriru Bloka 63 na Novom Beogradu. Ovi dvosobni stanovi su neverovatno dobro organizovani, i bili su prvi izbor mnogih kupaca zbog savršeno raspodeljenog prostora.

Upoznajte Branku Gojković.

Branka Gojković je menadžerka projekta Blok 63 za Nekretnine Obradović i biće prva osoba kojoj se možete obratiti ako želite da saznate nešto više o lokaciji, zgradi, uslovima ili pogodnostima. 

Branka uvek kaže da joj je pronalaženje idealnog stana za svoje klijente avantura u kojoj ona, kao agent, uživa. O zanimanju agenta za nekretnine, Branka kaže da je uzbudljivo i zanimljivo, ali i izazovno, jer zahteva veliku ozbiljnost, znanje i profesionalnost. 

Brankina specijalnost je upravo zastupanje velikih investitora, kao i stanova u novogradnji.

ADRESA: VOJVOĐANSKA BB, GRAD BEOGRAD,
OPŠTINA NOVI BEOGRAD, KATASTARSKA PARCELA 6853 K.O. NOVI BEOGRAD

 

Projekat “BLOK 63” svojim budućim stanarima pruža komforno, udobno i sigurno mesto za život. Sa precizno i odmereno planiranim stanovima najrazličitijih površina, u njemu se mogu videti sve strukture stanara, od studenata, do mnogočlanih porodica. Naročito se u ovom projektu novogradnje ističe idealan odnos svih delova stana, odnosno idealno planirana razmera dnevnog boravka i spavaćih blokova.

Sam objekat i stanovi grade se od visokokvalitetnih materijala, kako bi svojim stanarima pružili sav komfor i udobnost življenja, kao i zadovoljili sve kriterijume energetske efikasnosti.


STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT SPRATNOSTI – 2Po+P+9+Ps

 

Objekat ima:
POSLOVNIH PROSTORA – 4;
POSLOVNIH APARTMANA – 22; STAMBENIH JEDINICA – 154; PARKING MESTA – 218 (202+16)

Stambeno-poslovni objekat "Blok 63" je udaljen od centra grada 7,5 km, Hrama Svetog Save 10,0 km, do autoputa E-75 je udaljenost 3,0 km, do aerodroma Nikola Tesla 10,0 km, Delta City-a 3,0 km, dok se Immo centar i Piramida nalaze na svega par minuta udaljenosti hodom.


U neposrednoj blizini objekta su: OŠ "Jovan Sterija Popović", OŠ "Milan Rakić", FK "Bežanija", vrtić, Dom zdravlja - Euromedik, apoteke, Pošta, brojne banke, kao i brojni sportski, maloprodajni i ugostiteljski objekti, kao i Pijaca, Lidl i Maxi.


Što se tiče saobraćajne infrastrukture, u neposrednoj blizini objekta se nalaze i stanice autobusa: 45, 71,82 89, 95, 601, 601N, 602, 603N i E6, tako da je lokacija odlično povezana sa ostalim delovima grada, a u prilog tome govori i činjenica da su u blizini objekta i autoput i aerodrom.


Lokacija obuhvaćena ovim projektom nalazi se na Novom Beogradu uz ulicu Vojvođansku i pripada Bloku 63.


Lokacija je pravilnog, pravougaonom oblika, približnih dimenzija 33,0m x 94,0m i sastoji se od jedne katastarske parcele broj 6853 KO Novi Beograd površine 3.118m2.
Objekat je dužom stranom pozicioniran duž javne saobraćajnice (Vojvođanske ulice), gde su duže strane objekta orijentisane ka severozapadu-jugoistoku.


Predmetnim projektom spratnost predmetnog objekta je 2Po+P+9+Ps što se uklapa u planom definisane visine na bazi odstojanja sa susednim slobodno-stojećim objektom.

Fasade stambeno-poslovnih lamela će biti materijalizovane tako da čine skladnu celinu, a predviđena je termička izolacija mineralnom vunom završnom obradom od savremnih materijala i to: termoizolaciono staklo, malterisane površine kao i površine obložene fasadnim flisetama.

 

Krov objekta je projektovan kao ravan-neprohodan, sa krovnom membranom. Obrada spoljnih površina partera: planirano je dekorativno popločavanje - kombinacija kamenih i betonskih obloga, asfaltirane površine na saobraćajnicama i travnate površine sa različitim vrstama vegetacije.

 

U stanovima i poslovnim apartmanima su za ugradnju predviđeni aluminijumski radijatori. Hlađenje u stanovima i poslovnim apartmanima je realizovano pomoću split i multi split klimatizera. Predviđena je izrada i postavljanje punih vrata, izrađenih od medijapana obloženog malaminskom folijom.

 

Aluminijumski fasadni prozori od aluminijumskih profila sa termičkim prekidom koju čine poliamidne trake širine 32mm i sa enterijerskom oblogom profila izrađenom od punog tvrdog drveta, sa kvalitetnim okovom od aluminijuma u crnoj boji.

U okviru aluminijumskih prozora montira se roletna “ESLINGER. Unutrašnja obloga kutije roletne je od furniranog medijapana 4mm u tonu drvene obloge al. profila.
Keramika koja se ugrađuje je I klase renomiranog proizvođača “Marazzi” ili odgovarajućeg, dok će sanitarije biti nemačkog proizvođača Laufen serije Pro.

 

U obe lamele biće postavljeni po dva lifta proizvođača Kone. U stanovima i poslovnim apartmanima predviđena je ugradnja drvene podne obloge preko betosnke podloge – višeslojni parket.

Zanima vas poslovni prostor?

pogledajte pdf brošuru raspoloživih poslovnih lokala. poslovne apartmane možete izabrati u lamelama.

VAŠA NOVA LOKACIJA

ODABERITE SVOJU NOVU NAJBOLJU LOKACIJU U GRADU.

blok 63 mapa

Više informacija?

Preuzmite PDF brošuru objekta.

zakažite gledanje

zakažite gledanje svog budućeg doma online.

imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis