Beograd na vodi - Direktna prodaja stanova bez provizije

slider beograd na vodi beograd na vodi jedan BEOGRAD NA VODI NAJELITNIJA NOVOGRADNJA - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA Slide beograd na vodi slider NOVO SRCE GRADA U SAMOM STAROM CENTRU Slide beograd na vodi v3 PRVOKLASNI ŽIVOT UZ REKU

ZGRADE U PONUDI

izuzetna ponuda, najbolji kvalitet

POGLEDAJTE PONUDU STANOVA

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU STANOVA OVOG OBJEKTA.

Upoznajte Đorđa Milutinovića.

Đorđe Milutinović menadžer je projektaa Beograd na vodi za Nekretnine Obradović i biće prva osoba kojoj se možete obratiti ukoliko vas zanima bilo koja zgrada ovog prestižnog dela Beograda.

Sarađujući s Đorđem, upoznaćete se s njegovim pre svega poslovnim odnosom, etikom, diskrecijom, neiscrpnim znanjem, strpljenjem, trudom i razumevanjem. Njegova su specijalnost ekskluzivne nekretnine, poput novogradnji iz ponude eminentnih i renomiranih investitora, zatim predratna gradnja klasičnog, starog Beograda, pa sve do zgrada jugoslovenskog brutalizma. 

Đorđe kaže da je uspešna saradnja s klijentima za njega velika privilegija, i biće mu više nego drago da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice ili da vam naprosto pruži  sve potrebne informacije vezane za ovaj projekat.

beograd na vodi mapa

Više informacija?

PREUZMITE PDF BROŠURU OBJEKTA.

do sada smo prodali...

izbor prodatih zgrada beograda na vodi

Blizina svih najvažnijih mesta
Prvoklasni materijali
Savršeno organizovano
raznovrsni sadržaji

Grad budućnosti, jedinstvena lokacija

Ušuškan pored reke Save, Beograd na vodi je monumentalni projekat urbane revitalizacije vredan 3 milijarde dolara, kojim nastaje novo gradsko jezgro i nova međunarodna destinacija. Beograd na vodi transformiše ovaj deo grada primenom principa urbane održivog razvoja, stvaranjem novih javnih prostora, uvođenjem prednosti za kretanje pešaka i dovođenjem kulturnih sadržaja u srce Beograda.

zakažite gledanje

zakažite gledanje svog budućeg doma online.

imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis