Bilo da kupujete, prodajete, iznajmljujete ili dajete u zakup Vaš poslovni prostor, naša Agencija za nekretnine Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. 

Poslovni prostor koji želite da zakupite ili kupite mora da Vam odgovara ne samo prema ceni, već i prema lokaciji, starosti zgrade – da li je u pitanju novogradnja  ili starogradnja.

Lokacija poslovnog prostora većim delom određuje i uspešnost Vašeg biznisa! Poslovni prostor može da bude za kancelarije, za kafiće ili restorane, za klinike i stomatološke ordinacije, za škole stranog jezika i brojne druge delatnosti. 

Veoma je važno i da li je vidljiv iz ulice i okrenut ka istoj, rasporedu prostorija, da li poseduje i parking i cena tog parkinga za Vas i Vaše radnike, goste, klijente, na kom se spratu nalazi (poželjno je na prizemlju, ali i ne mora, sve zavisi od vrste delatnosti). Takođe, važno je i koliko je osvetljen taj poslovni prostor, da li zgrada poseduje lift, koji su mesečni troškovi održavanja, da li je prostor renoviran ili ne, da li je namešten ili morate da unesete Vaš kancelarijski nameštaj (u zavisnosti od vrste delatnosti kojom se bavite), da li su prostorije open – space, koliko su prostorije zvučno izolovane, da li je pet-friendly ili ne, itd. 

 Da biste bili sigurni da ste izabrali pravi poslovni prostor prema Vašim potrebama, naši Agenti prodaje će Vam dati savete oko okvirne procene cena , kao i procene koliki povrat novca možete imati na datoj lokaciji.  Takođe, naši Agenti prodaje će Vam dati savete o realnoj ceni po kojoj možete prodati Vaš poslovni prostor, kao i za koju delatnost on može biti namenjen.

Prodaja poslovnog prostora ne mora uvek da bude stresno iskustvo, uz nas ćete u jako brzom roku pronaći svog kupca. 

Ukoliko želite da date u zakup poslovni prostor koji posedujete, naši Agenti će Vam pomoći da pronađete idealnog zakupca. 

Ukoliko želite stan da pretvorite u poslovni prostor, a kasnije i da ga izdate ili prodate, možemo Vas povezati sa našim spoljnim saradnicima -poput arhitekata, majstora, salonima nameštaja, kao i radnjama koje se bave prodajom boja i lakova, tapeta, kao i galerijom podova, itd, kako biste bili u pravim rukama!