NOVOGRADNJA u centru - Vladetina - Direktna prodaja bez provizije

Vladetina

Bez provizije

Svi stanovi ove novogradnje su prodati!

Međutim, uvek možete pogledati naše ostale novogradnje.

Pogledajte ponudu stanova

Pogledajte detaljnu ponudu stanova ovog objekta.

Na samo par stotina metara od Tašmajdanskog parka predstavljamo vam novoizgradjeni objekat koji se po svom arhitektonskom rešenju urbane i moderne građevine izdvaja od ostalih. 

Vodeći posebno računa o kvalitetu ugrađenog materijala posebnu pažnju smo obratili na kvalitetno opremljene stanove koji vam pružaju dodatni komfor. Urađena je alu stolarija "Schucco" uvozna keramika "Porcelanosa" sanitarije "Vileroy&Bosch". 

Ovaj novoizgrađeni, luksuzni objekat se nalazi u Vladetinoj 22, na Paliluli.
U neposrednoj blizini objekta se nalazi OŠ "Starina Novak", Visoka tekstilna strukovna škola za dizajn, tehnologiju i menadžment, Pravni, Mašinski i Građevinski fakultet, Vukov spomenik, Tašmajdan sportski centar, Pošta, Dom zdravlja, vrtić, brojni maloprodajni, ugostiteljski objekti, apoteke i banke.

 

Do centra grada, objekat je udaljen 2,0 km, a do autoputa E-75 je udaljen oko 3,5 km. Takođe, nalazi se nedaleko od Cvijićeve i Ruzveltove ulice, koje predstavljaju veoma važne saobraćajnice u ovim delovima grada, samim tim objekat je saobraćajnom infrastrukturom odlično povezan sa ostalim delovima grada.

 

Linije gradskog prevoza koje saobraćaju u blizini su: 5A, 25, 25P, 27, 27N, 32, 32N, 33, 48, 65, 66, 74, 77 i 202N, dok od linija tramvaja: 3L1 i 12.

Svi stanovi su izrađeni od materijala prve klase, od najboljih proizvođača, sva oprema je u najvišoj kategoriji.

Ulazna vrata – sigurnosna vrata marke BOSAL – model luks
atestirana na 4. (najviši) nivo protivprovalnosti, termo i zvučna izolacija 1. klase – do 42 dB, završna obrada od prirodnog furnira hrasta sa kanelurama.

Parket – hrastov, dvoslojni, proizvođač Tarra Concept, oborene ivice sa sve 4 strane, dimenzije 14h120h600/2000mm, boja – hrast selekt natur – usklađena boja sa unutrašnjom bojom prozora

Keramičke pločice – 1. klase, italijanske – proizvođač Florim, kombinacija ravnih i mozaik pločica, gerovanje pločica na spojevima

Fasadna stolarija (prozori) – aluminijum-drvo: troslojno staklo, sa najvišim termičkim svojstvima aluminijumski profil marke Profilati (Italija) obložen domaćim hrastovim drvetom sa unutrašnje strane, u tonu sa parketom roletne na elektro pogon i komarnici na svim otvorima.

Unutrašnja stolarija (sobna vrata) – drvena sa medijapanom – proizvođač Nobili
lakirana u beloj boji, sa skrivenim šarkama Eclipse, magnetna brava sa kvakom Quadro u hrom obradi, padajući pragovi sa dodatnom zvučnom izolacijom

Kupatilska sanitarija i galanterija: lavaboi i WC šolje marke Villery & Boch, baterije za slavinu i tuš kadu marke Hansgrohe, staklena pregradna vrata na svim tuš kabinama

Ostalo: bešumne cevi za odvod vode i kanalizacije nemačkog proizvođača – marke Geberit, radijatori marke Kermi – proizvedeni u Nemačkoj, staklene ograde na svim terasama, podno grejanje u svim kupatilima

Upoznajte Jelenu Damnjanović.

Jelena je menadžerka projekta Vladetina za Nekretnine Obradović i ona je prva osoba kojoj se možete obratiti ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica o ovoj zgradi, ili vas naprosto interesuje ova atraktivna lokacija.

Jelena je agent za nekretnine još od 2003. godine, a preko dve stotine zadovoljnih klijenata govori o njenoj uspešnosti. Ekspert je za lokacije na Vračaru – Crveni krst i Kalenić piajca, ali i za gradske lokacije Zvezdare – Đeram, ili Lion.

Jelena posebno strpljivo razrešava sve nedoumice i odgovara na sva pitanja vezana za novogradnju u Vladetinoj ulici.

Vaša nova lokacija

Odaberite svoju novu najbolju lokaciju u gradu.

vladetina mapa

Više informacija?

Preuzmite PDF brošuru objekta.

Zakažite gledanje

Zakažite gledanje svog budućeg doma online.

Imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis