Beograd na vodi - Verde - Direktna prodaja bez provizije

Verde

Bez provizije

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

BW verde

BW Verde je trinaesta zgrada u okviru renomiranog kompleksa Beograd na vodi. U odnosu na svoje prethodnice, ova zgrada se izdvaja po svom pravougaonom obliku i inspirativnim panoramskim pogledima iz gotovo svake stambene jedinice. Pozicionirana je u središtu kompleksa uz široki bulevar koji omogućava jednostavan pristup saobraćajnicama ka svim delovima grada. U neposrednoj blizini se nalaze parkovi Beograd i Bristol, Kula Beograd i najveći tržni centar u ovom delu Evrope – BW Galerija. Stanovi u okviru zgrade BW Verde projektovani su prema potrebama budućih stanara, od garsonjera do vanserijskih višesobnih penthausa. Deo pogodnosti koje ova zgrada pruža su prostrane terase, velike staklene površine, kvalitetna finalna obrada i visina plafona od 2.8 m u svakom od 264 stana, rasprostranjenih na ukupno 23 etaže. Bogat izbor restorana, kafića, maloprodajnih objekata, blizina vrtića i obrazovne ustanove, fitness centar i mnogi drugi rekreativni i kulturno – zabavni sadržaji čine ovaj građevinski objekat idealnim kako za život, tako i kao investiciju za budućnost. Planirani rok za useljenje je krajem 2022. godine.

POGLEDAJTE PONUDU STANOVA

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU STANOVA OVOG OBJEKTA.

.

.

Dobrodošli u posebnu harmoniju starobeogradske obale Save. Ova mirna simbioza urbanih predela, prirode, zelenila i kulturnih sadržaja, nudi 261 stan raspoređenih na 23 sprata. Svoj auto možete ostaviti na jednom od tri stotine parking mesta u podzemnoj garaži, a okruženje zgrade obezbediće vam uzbudljiv, raznovrstan i bezbedan život.

Odaberite neverovatan dom: ovo je jedinstvena lokacija sa koje se na sve četiri važne strane grada stiže za — deset minuta. Deset minuta do Kalemegdana, Trga Republike, Slavije, i do druge strane Brankovog mosta.

BW VERDE pažljivo je osmišljena kako bi zadovoljile potrebe svojih stanara, ali i različite životne stilove. Izgrađena je od najprestižnijih materijala, savršeno usklađenih proporcija, a svaki detalj su projektovali najveći srpski i evropski stručnjaci, čime je osugirana dugotrajnost objekta na kojem vreme sigurno neće ostaviti trag.

Zakažite gledanje

Zakažite gledanje svog budućeg doma online.

Imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis