Beograd na vodi - Terraces - Direktna prodaja bez provizije

Terraces

Bez provizije

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

BW terraces

BW Terraces je deveta po redu zgrada u okviru kompleksa Beograd na vodi.
Ovaj premium stambeno – poslovni objekat se izdvaja iz dosadašnje ponude po svojim komfornim i prostranim terasama. Sopstvena oaza mira i neprikosnoven pogled predstavljaju posebnu vrednost i neuporediv doživljaj za buduće vlasnike. U prvom redu do vode, između Kule Beograd i zgrade BW Residences, smeštena su 132 luksuzno i moderno opremljena stana sa prozorima od poda do plafona, visine 2.8 m, koja se prostiru na ukupno 17 spratova. Uz praktične pogodnosti kao što su supermarketi, vrtić i podzemna garaža u samoj zgradi, BW Terraces donosi i hedonistički način života kome posebno doprinose zatvoreni bazen sa izlazom na uređeni vrt i teretana sa staklenim zidovima. Planirani rok useljenja je prva polovina 2022.godine.

POGLEDAJTE PONUDU STANOVA

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU STANOVA OVOG OBJEKTA.

.

.

Dobrodošli u Čudo starog sveta u samom centru grada. Inspirisan Visećim vrtovima Vavilona, velelepnom antičkom građevinom sa kaskadnim terasama, BW TERRACES nudi svojim stanarima prestižni život sa bazenima u zatvorenom, sa teretanom u okviru zgrade, posebnim prostorom za jogu, kao i privatni dok nadomak zgrade. U okviru ove velelepne građevine nalaze se i posebno uređeni kafei, kao i promenada na samoj obali reke Save.

Odaberite neverovatan dom: ovo je jedinstvena lokacija sa koje se na sve četiri važne strane grada stiže za — deset minuta. Deset minuta do Kalemegdana, Trga Republike, Slavije, i do druge strane Brankovog mosta.

BW TERRACES pažljivo je osmišljena kako bi zadovoljile potrebe svojih stanara, ali i različite životne stilove. Izgrađena je od najprestižnijih materijala, savršeno usklađenih proporcija, a svaki detalj su projektovali najveći srpski i evropski stručnjaci, čime je osugirana dugotrajnost objekta na kojem vreme sigurno neće ostaviti trag.

zakažite gledanje

Zakažite gledanje svog budućeg doma online.

imate pitanje?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis