Beograd na vodi - Metropolitan - Direktna prodaja bez provizije

Metropolitan

Bez provizije

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

BW metropolitan

BW Metropolitan je osma stambena zgrada koja se zida u okviru Beograda na vodi. Ova impozantna građevina je smeštena u severo-istočnom delu kompleksa. Okruzena je W Hotelom, Bristol parkom i novim Savskim mostom. Sa 60 metara visoke zgrade, pružaće se pogled na Kalemegdan i Ušće Save u Dunav. Na 17 spratova biće raspoređeno 325 stambenih jedinica od studio apartmana do petosobnih stanova, a na dve podzemne etaze nalaziće se 358 garažnih mesta. Prvi put u okviru ove zgrade, Beograd na vodi će moći da se pohvali nekretninama dvoiposobnih struktura. Osim toga, od ostalih zdanja izdvajaće je i elegantno naglašeni, zaobljeni uglovi na fasadi. Vlasnicima prestižnih nekretnina u BW Metropolitan na raspolaganju će biti vrhunske pogodnosti koje nudi savremeni život u Beogradu na vodi kao što su recepcija i video nadzor 24/7, igralište za decu, unutrašnje dvorište i širok spektar gastronomske i šoping ponude.

POGLEDAJTE PONUDU STANOVA

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU STANOVA OVOG OBJEKTA.

.

.

BW Metropolitan visok je sedamnaest spratova, a ima čak 325 stana. Sa obdaništem u sklopu zgrade, privatnim igralištem i sopstvenim izlazom na promenadu, Metropolitan je idealna zgrada za porodice sa decom i za sve one koji žele miran i siguran život.

Odaberite neverovatan dom: ovo je jedinstvena lokacija sa koje se na sve četiri važne strane grada stiže za — deset minuta. Deset minuta do Kalemegdana, Trga Republike, Slavije, i do druge strane Brankovog mosta.

BW METROPOLITAN pažljivo je osmišljena kako bi zadovoljile potrebe svojih stanara, ali i različite životne stilove. Izgrađena je od najprestižnijih materijala, savršeno usklađenih proporcija, a svaki detalj su projektovali najveći srpski i evropski stručnjaci, čime je osugirana dugotrajnost objekta na kojem vreme sigurno neće ostaviti trag.

zakažite gledanje

zakažite gledanje svog budućeg doma online.

imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis