Beograd na vodi - Kula - Direktna prodaja bez provizije

Kula

Bez provizije

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

BW kula

Kula Beograd je najprestižniji i najekskluzivniji građevinski objekat koji se gradi u ovom delu Evrope. Svojim specifičnim izgledom i futurističkim arhitektonskim dizajnom i rešenjima predstavljaće vezu između starog, klasičnog Beograda i moderne prestonice 21. veka na desnoj obali reke Save. Ovaj vanvremenski neboder će se uzdizati do visine od 168 metara na 42 etaže, a rezidencijalno stambeni deo će zauzimati prostor od 14. do 39. sprata sa ukupno 220 stanova. Na svakoj od ovih etaža nalaziće se šest do deset stambenih jedinica, površina od 56-175 metara kvadratnih. Na poslednjem nivou će se nalaziti fascinantan vidikovac sa panoramskim pogledom od 360 stepeni. Superioran St. Regis Hotel Belgrade biće stacioniran od trećeg do jedanaestog sprata sa ekskluzivnim sadržajima koji će biti na raspolaganju vlasnicima stanova. Neuporedivost, raskoš i kvalitet svakog stana ogleda se u luksuznim, biranim materijalima, neprikosnovenom pogledu kao i premium – modularnoj elektronici. U okviru Kule Beograd nalaze se privatna plaza i marina, a u neposrednoj blizini su Sava promenada, najveći tržni centar u ovom delu Evrope — BW Galerija i mnoštvo kulturno – društvenog sadržaja koji će zadovoljiti najrazličitije potrebe i ukuse.

Pogledajte ponudu stanova

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU STANOVA OVOG OBJEKTA.

.

.

Dobrodošli u najluksuzniju i najvišu mnogospratnicu savremenog Beograda. Kula visoka 42 sprata obogaćeno je umetničkim delovima, bogatim teksturama, a njena je unutrašnjost inspirisana Savom, Beogradom, i čitavim okruženjem. Pronađite nesvakidašnji odraz spoljašnjosti u savršeno oblikovanoj unutrašnjosti.

Odaberite neverovatan dom: ovo je jedinstvena lokacija sa koje se na sve četiri važne strane grada stiže za — deset minuta. Deset minuta do Kalemegdana, Trga Republike, Slavije, i do druge strane Brankovog mosta.

BW KULA pažljivo je osmišljena kako bi zadovoljile potrebe svojih stanara, ali i različite životne stilove. Izgrađena je od najprestižnijih materijala, savršeno usklađenih proporcija, a svaki detalj su projektovali najveći srpski i evropski stručnjaci, čime je osugirana dugotrajnost objekta na kojem vreme sigurno neće ostaviti trag.

zakažite gledanje

zakažite gledanje svog budućeg doma online.

imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis