Beograd na vodi - Aurora - Direktna prodaja bez provizije

Aurora

Bez provizije

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

BW aurora

BW Aurora je sedma stambena zgrada koja se zida u okviru Beograda na vodi. Preko puta Parka Beograd, u istočno – centralnom delu kompleksa, pozicionirana je ova fascinantna građevina. U blizini zgrade, na nekoliko minuta hoda, nalaze se BW Galerija, Sava Promenada i Kula Beograd. Okružena zelenilom, nudi prostrane i svetle stanove sa balkonskim prozorima od poda do plafona i otvorenim pogledom prema gradu i Parku Beograd. Na 23 etaže biće raspoređene 244 ekskluzivne stambene jedinice različitih struktura od studio apartmana do četvorosobnih stanova. Zgrada će raspolagati sa 268 parking mesta. Vlasnicima prestižnih nekretnina u BW Aurora na raspolaganju će biti vrhunske pogodnosti koje nudi savremeni život u Beogradu na vodi, kao što su uređeni vrtovi oko zgrade, park sa igralištem za decu, sportski tereni, staza za fitness, amfiteatar za organizaciju različitih kulturnih događaja i drugi moderni propratni sadržaji.

POGLEDAJTE PONUDU STANOVA

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU STANOVA OVOG OBJEKTA.

.

.

Inspirisana severnim svetlima, BW Aurora donosi vam poseban dodir svetla: velike staklene površine obezbeđuju prodor sunca tokom čitavog dana, a zelenilo koje okružuje zgradu obezbeđuje posebnu svežinu u okviru gradskog života u dvadeset i tri sprata i 244 stana.

Odaberite neverovatan dom: ovo je jedinstvena lokacija sa koje se na sve četiri važne strane grada stiže za — deset minuta. Deset minuta do Kalemegdana, Trga Republike, Slavije, i do druge strane Brankovog mosta.

BW AURORA pažljivo je osmišljena kako bi zadovoljile potrebe svojih stanara, ali i različite životne stilove. Izgrađena je od najprestižnijih materijala, savršeno usklađenih proporcija, a svaki detalj su projektovali najveći srpski i evropski stručnjaci, čime je osugirana dugotrajnost objekta na kojem vreme sigurno neće ostaviti trag.

Zakažite gledanje

zakažite gledanje svog budućeg doma online.

imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis