Beograd na vodi - Aria - Direktna prodaja bez provizije

Aria

Bez provizije

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

BW aria

BW Aria je deseta zgrada u okviru kompleksa Beograd na vodi.
Jubilarni građevinski poduhvat, koji je projektovao eminentni srpski arhitekta Jovan Mitrović, nalaziće se u drugom redu od reke Save, u blizini prve useljene zgrade Belgrade Waterfront-a, BW Residences, i uz bulevar koji se proteže celim kompleksom. Objekat jasnih i čistih linija koji se odlikuje krupnim likovnim elementima u oblikovanju fasada, sastojaće se od tri kaskadna bloka povezana staklenim povrsinama sa predivnim i intimnim lođama. Na ukupno 21 etaži, BW Aria u ponudi ima stanove od studio apartmana pa sve do ekskluzivnih petosobnih penthausa. Uređen prostor ispred zgrade, kao i privatni vrt za stanare, obezbeđenje, podzemna garaža, blizina škole i ostalih kulturnih i rekreativnih sadržaja, biće odlican izbor za porodice, pojedince koji vole komforan život u epicentru dešavanja, kao i za sve koji žele da investiraju u sigurnu budućnost. Planirani rok useljenja je druga polovina 2022. godine.

POGLEDAJTE PONUDU STANOVA

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU STANOVA OVOG OBJEKTA.

.

.

190 stanova BW ARIA raspoređeno je na 21 sprat, sa 218 parking mesta u podzemnoj garaži. Osim dvadesetčetvoročasovnog obezbeđenja, ova zgrada se može pohvaliti impozantnim pogledom. Dok druge zgrade gledaju na ulice i kuće, vi birajte između pogleda neba, reke i čitavog grada.

Odaberite neverovatan dom: ovo je jedinstvena lokacija sa koje se na sve četiri važne strane grada stiže za — deset minuta. Deset minuta do Kalemegdana, Trga Republike, Slavije, i do druge strane Brankovog mosta.

BW ARIA pažljivo je osmišljena kako bi zadovoljile potrebe svojih stanara, ali i različite životne stilove. Izgrađena je od najprestižnijih materijala, savršeno usklađenih proporcija, a svaki detalj su projektovali najveći srpski i evropski stručnjaci, čime je osugirana dugotrajnost objekta na kojem vreme sigurno neće ostaviti trag.

zakažite gledanje

zakažite gledanje svog budućeg doma online.

imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis