Beograd na vodi - Arcadia - Direktna prodaja bez provizije

Arcadia

Bez provizije

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

BW arcadia

BW Arcadia je šesta stambena zgrada koja se zida u okviru Beograda na vodi. Ova impozantna građevina nalazi se u centralnom delu kompleksa, u drugom redu od Sava promenade i neposrednoj blizini BW Galerije i Kule Beograd. Okružena zelenilom, nudi prostrane i svetle stanove sa balkonskim prozorima od poda do plafona i otvorenim pogledom prema reci i prema gradu. Na 23 etaže biće raspoređeno 228 stambenih jedinica različitih struktura od studio apartmana do četvorosobnih stanova. Vlasnicima prestižnih nekretnina u BW Arcadia na raspolaganju će biti vrhunske pogodnosti koje nudi savremeni život u Beogradu na vodi.

POGLEDAJTE PONUDU STANOVA

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU STANOVA OVOG OBJEKTA.

.

.

BW Arcadia može da se pohvali sa 244 stana raspoređenih na 24 sprata. U podzemnoj garaži nalaze se 268 parking mesta, dok sama zgrada sadrži izuzetno svetle stanove. Inspirisana Antičkom Grčkom, čija je Arkadija postala sinonim za idilični, utopijski svet, ispunjen zelenilom i rajskim pejzažima, BW Arcadia postala je sinonim za jedinstvene predele u okviru Beograda na vodi.

Odaberite neverovatan dom: ovo je jedinstvena lokacija sa koje se na sve četiri važne strane grada stiže za — deset minuta. Deset minuta do Kalemegdana, Trga Republike, Slavije, i do druge strane Brankovog mosta.

BW Arcadia pažljivo je osmišljena kako bi zadovoljile potrebe svojih stanara, ali i različite životne stilove. Izgrađena je od najprestižnijih materijala, savršeno usklađenih proporcija, a svaki detalj su projektovali najveći srpski i evropski stručnjaci, čime je osugirana dugotrajnost objekta na kojem vreme sigurno neće ostaviti trag.

zakažite gledanje

zakažite gledanje svog budućeg stana online.

imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis