Prodaja, trosoban stan, Sakura Park, Novi Beograd

JURIJA GAGARINA

Najvažnije

Transakcija
Prodaja
Vrsta objekta
STAN
Godina gradnje
2023
Sprat
3/10
Struktura
3.0
Vrsta grejanja
podno
Lift
da
Novogradnja
da
Budite Prvi! Kliknite ovde i Pozovite ODMAH ️ 063/867-3560

O ovoj nekretnini

U Sakura Parku, kompleksu koji predstavlja skladnu celinu modernog stambeno poslovnog objekta prodajemo odlican trosoban stan. Nekretnina kao I sam objekat podrazumeva komforan I udoban nacin stanovanja koji pomocu Smart tehnologije obezbedjuje sigurnost, optimizaciju I bezbednost na veoma visokom nivou. Za opremanje stana su korisceni materijali I oprema vodecih Evropskih brendova, Spanska keramika I sanitarije Porcelanosa Sigurnosna vrata Bosal, aluminijumska stolarija sa troslojnim staklom, viseslojni hrastov parket vrhunske zavrsne obrade. Ulaz je besprekorno urdjen I poseduje dva lifta marke Schindler.
Stanarima ovog luksuznog komleksa ce biti na raspolaganju SPA centar sa bazenom na 640m kao I Fitness centar sa prvoklasnim sadrzajem.
Objekat demonstrira svu prednost polozaja, gravitira centralnim gradskim zonama preko brzih saobracajnica, a blizina Savskog keja pruza potpuni sklad I mir u prirodnom okruzenju.

Postoji mogucnost kupovine parking mesta od 12m u garazi koja poseduje prikljucke za elektricne automobile I auto perionicu po ceni od 25000e.






Agencijska provizija za kupca 2%.

Od prostorija, ova nekretnina poseduje: Hodnik, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, dve spavace sobe kupatilo, toalet, terasa.

Dodatna dokumentacija: Uknjizba u toku

Tlocrt stana


Dodatno

Internet
Garaža
Klima
Parking
Godina gradnje: 2023
Pozovite nas za ovaj stan