Ova nekretnina je prodata. Pogledajte našu trenutnu ponudu.

Vukov spomenik, Igmanska, luksuzan stan

IGMANSKA

Najvažnije

Transakcija
Renta
Vrsta objekta
STAN
Godina gradnje
2007
Sprat
5/6
Struktura
5.0
Vrsta grejanja
cg
Lift
da
Novogradnja
ne
Budite Prvi! Kliknite ovde i Pozovite ODMAH ️ 063/867-3560

O ovoj nekretnini

Prodajemo jedinstven, luksuzan stan ukupne povrsine 196m2, po strukturi petosoban. Nalazi se u veoma kvalitetnoj zgradi sa sest stanova, sa dvadesetcetvorocasovnim fizickim obezbedjenjem.
Stan se sastoji od raskosnog dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na terasu u kom centralno mesto zauzima kamin , funkcionalne I moderno opremljene kuhinje , radjene po meri sa najkvalitetnijim materijalima I ugradnom belom tehnikom, trpezarije koja je izmedju dnevne sobe I kuhinje I samim tim ih dobro povezuje.U ovom delu stana se nalazi i radna soba kao I gostinjski toalet. Drugi deo stana je odvojen hodnikom I sastoji se od spavaceg bloka koga cine master bedroom iz koje se izlazi na terasu, decija soba I soba koja sad funkcionise kao gardarober. U svim kupatilima je stavljena spanska keramika prve klase.
Enterijerska I dizajnerska resenja, tehnicka opremljenost, vrhunski kvalitet same zgrade, ovaj stan cine ekskluzivnim na trzistu.
Uz stan se prodaje garaza od 27m2 sa dva parking mesta koja ulaze u cenu stana.


Od prostorija, ova nekretnina poseduje: Hodnik, dnevni boravak, cetiri spavace soba,odvojena kuhinja,odvojena trpezarija,tri kupatila, cetiri terase, garderober, ostava.

Dodatna dokumentacija: Uknjizen

Tlocrt stana


Dodatno

Internet
Garaža
Klima
Godina gradnje: 2007
Pozovite nas za ovaj stan




Slične nekretnine