Beograd na vodi - Terra - Direktna prodaja bez provizije

Terra

Bez provizije

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

BW terra

BW Terra je jedanaesta zgrada u okviru kompleksa Beograd na vodi.
Ova sofisticirana, moderna građevina, bliznakinja je svojoj prethodnici, zgradi BW Aria. Jedina razlika između ova dva izvanredna objekta ogleda se u tome sto će, zbog još veće blizine reci, BW Terra imati dve etaže manje. Projektovana je od strane priznatog srpskog arhitekte Jovana Mitrovica i nalaziće se u drugom redu od reke Save, neposredno iza prve useljene zgrade Belgrade Waterfront-a, BW Residences. Objekat jasnih i čistih linija koji se odlikuje krupnim likovnim elementima u oblikovanju fasada, sastojaće se od tri kaskadna bloka povezana staklenim povrsinama sa predivnim i intimnim lođama. Na ukupno 19 etaža, BW Terra u ponudi ima 153 stambene jedinice, od studio apartmana pa sve do ekskluzivnih petosobnih penthausa. Uređen prostor ispred zgrade, kao i privatni vrt za stanare, obezbeđenje, podzemna garža, blizina škole i ostalih kulturnih i rekreativnih sadržaja, biće odličan izbor za porodice, pojedince koji vole komforan život u epicentru dešavanja, kao i za sve koji žele da investiraju u sigurnu budućnost. Planirani rok useljenja je druga polovina 2022. godine.

POGLEDAJTE PONUDU STANOVA

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU STANOVA OVOG OBJEKTA.

.

.

Jedinstvena zgrada Beograda na vodi inspirisana je prirodom. Ekološki materijali i boje zemlje obezbeđuju zdrav i ispunjen život u harmoniji sa prirodom u srcu glavnog grada. Sa 153 stana raspoređenih na 19 spratova, sa neposrednom blizinom parkova, teretana, centara za jogu, BW Terra obezbeđuje zdrav i harmoničan život u novom centru grada.

Odaberite neverovatan dom: ovo je jedinstvena lokacija sa koje se na sve četiri važne strane grada stiže za — deset minuta. Deset minuta do Kalemegdana, Trga Republike, Slavije, i do druge strane Brankovog mosta.

BW TERRA pažljivo je osmišljena kako bi zadovoljile potrebe svojih stanara, ali i različite životne stilove. Izgrađena je od najprestižnijih materijala, savršeno usklađenih proporcija, a svaki detalj su projektovali najveći srpski i evropski stručnjaci, čime je osugirana dugotrajnost objekta na kojem vreme sigurno neće ostaviti trag.

zakažite gledanje

zakažite gledanje svog budućeg doma online.

Imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis