Beograd na vodi - Simfonija - Direktna prodaja bez provizije

Simfonija

Bez provizije

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

BW simfonija

BW Simfonija je dvanaesta zgrada u okviru kompleksa Beograd na vodi. Građevinski projekat Simfonije obuhvata dve kule jedinstvenog arhitektonskog dizajna, sa ukupno 280 stambenih jedinica, koje se nalaze u drugom redu od reke Save, u zoni niže gradnje. Simfonija 1 je petnaestospratnica sa dve dodatne uvučene etaže, pretežno orijentisana u pravcu istok-zapad, dok se Simfonija 2 nalazi na južnom delu parcele, severozapadno – jugoistočne orijentacije i niža je za jednu etažu. Neometan pogled prema reci, gradu i Beogradskoj tvrđavi, staklene površine od poda do plafona (visine 2.8m), sofisticirani materijali za finalnu obradu čine svaku stambenu jedinicu posebnom. Zgrada raspolaže uređenim vrtom za stanare, igralištem za decu, garažom na dve etaže, recepcijom, 24/7 obezbeđenje i maloprodajnim objektima. U neposrednoj blizini nalaze se W hotel, Sava promenada, BW Residences, restorani, kafei, obdanište, kao i mnogi drugi kulturno – zabavni sadržaji. Planirani rok za useljenje je druga polovina 2022. godine.

POGLEDAJTE PONUDU STANOVA

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU STANOVA OVOG OBJEKTA

.

.

Predstavljamo vam urbanu Simfoniju: jedinstvenu arhitektonsku celinu koja se sastoji od dve kule. Jedna kula orijentisana je ka srcu starog grada, a druga ka pejzažu reke Save i urbanog dela Beograda. Ova savršena kompozicija ima šestnaest spratova i sto tri stana, a svoj automobil možete ostaviti na jednom od 128 parking mesta.

Odaberite neverovatan dom: ovo je jedinstvena lokacija sa koje se na sve četiri važne strane grada stiže za — deset minuta. Deset minuta do Kalemegdana, Trga Republike, Slavije, i do druge strane Brankovog mosta.

BW SIMFONIJA pažljivo je osmišljena kako bi zadovoljile potrebe svojih stanara, ali i različite životne stilove. Izgrađena je od najprestižnijih materijala, savršeno usklađenih proporcija, a svaki detalj su projektovali najveći srpski i evropski stručnjaci, čime je osugirana dugotrajnost objekta na kojem vreme sigurno neće ostaviti trag.

Zakažite gledanje

Zakažite gledanje svog budućeg doma online.

imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis