SAKURA Novi Beograd - Lokali za rentu | Direktno, bez provizije

Sakura

Bez provizije

POGLEDAJTE PONUDU OBJEKTA

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU POSLOVNIH PROSTORA OVOG OBJEKTA.

Poslovni prostor u najluksuznijoj zgradi Novog Beograda koja će se nalaziti u jedinstvenom parku, oazi, japanske trešnje na povrsini od 1,4 ha. Sam koncept, kvalitet gradnje, lokacija i okruženje omogućuju budućem zakupcu izvanrednu predispoziciju za uspešno obavljanje svoje delatnosti.

Zbog raznovrsnosti sadržaja i što boljeg poslovanja budućih zakupaca, Investitor je napravio okvirni plan zakupa lokala u zavisnosti od vrste delatnosti. Svim budućim klijentima preostaje samo da uživaju u koristima koje će pružati, do najsitnijih detalja isplanirani, Sakura Park.

Upoznajte Marka Vukovića.

Marko Vuković je menadžer projekta Sakura za Nekretnine Obradović i biće prva osoba kojoj se možete obratiti ukoliko želite da saznate nešto više o zgradi u Bloku 58.

Marko je agent za nekretnine već dugi niz godina, a njegova najuža specijalnost je upravo posredovanje u izdavanju ekskluzivnih poslovnih prostora novogradnje. Zato će Marko biti odlična osoba za kontakt ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nedoumica, ili naprosto želite nešto više informacija. 

VAŠA NOVA LOKACIJA

ODABERITE SVOJU NOVU NAJBOLJU LOKACIJU U GRADU.

sakura mapa

Više informacija?

Preuzmite PDF brošuru objekta.

Zakažite gledanje

zakažite gledanje svog budućeg poslovnog prostora online.

imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis