Jahorina Luks Apartmani | Direktna prodaja bez provizije

Jahorina

Bez provizije

Najluksuzniji ski kompleks

na balkanu

Netaknuta priroda i luksuzna novogradnja. Jahorina.

Bez provizije

Prodaje se 175 luksuznih apartmana u hotelsko – apartmanskom kompleksu „Snježna dolina“ na Jahorini. Ovo zdanje, zamišljeno je i kreirano tako da postojećoj i netaknutoj prirodnoj lepoti doda crtu udobnosti, topline i modernog dizajna.

luksuznih apartamana

Izdvojeni apartmani

Sprat: IV
Broj soba: 3
Kvadratura: 63.19
Parking: da

Prostran stan površine 63.19 kvadratnih metara sa dva balkona, jednom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, toaletom i kuhinjom. Uz stan dolazi i parking mesto ispred zgrade.

Sprat: IV
Broj soba: 2
Kvadratura 36.98 m2
Parking: da

Ugodan stan sa dnevnim boravkom, spavaćom sobom, kuhinjom, toaletom, jednim balkonom, površine 36.98 m2. Uz stan dolazi i parking mesto ispred zgrade.

Sprat: I, II i III
Broj soba: 3
Kvadratura 65,56 m2
Parking: da

Prostran stan sa dva balkona, spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom i toaletom površine 65.56 kvadratnih metara. Uz stan se dobija i parking mesto ispred zgrade.

Sprat: I, II i III
Broj soba: 2
Kvadratura 38.10 m2
Parking: da

Apartman površine 38.10 kvadratnih metara sa prostranom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, toaletom i jednom balkonom. Uz stan se dobija i parking mesto ispred zgrade.

Sprat: I, II i III
Broj soba: 2
Kvadratura 48.11 m2
Parking: da

Prostran stan površine 58.11 kvadratnih metara sa dva balkona, spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom i toaletom. Uz stan se dobija i parking mesto ispred zgrade.

Sprat prizemlje
Broj soba: 2
Kvadratura 31.08 m2
Parking mesto: da

Ugodan stan površine 31.08 kvadratnih metara sa spojenom kuhinjom i dnevnim boravkom, spavaćom sobom i toaletom. Uz stan se dobija i parking mesto ispred zgrade.

Sprat - prizemlje
Broj soba: 2
Kvadratura 41,56 m2
Parking: da

Graciozni apartman u prizemlju površine 41.56 kvadratnih metara sa jednom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom i toaletom. Uz kupovinu apartmana dobija se i parking mesto.

Jahorina iz drugog ugla

U neposrednoj blizini kompleksa u toku je izgradnja nove žičare, koja bi kompleks i ovaj kraj Jahorine uvezala sa postojećim vertikalnim transportom na planini.

Jahorina, dragulj Dinarskog planinskog sistema, godinama ponosno nosi epitet najrazvijenijeg bosansko-hercegovačkog zimskog turističkog centra. Trajni pečat, koji su Jahorini ostavile Zimske olimpijske igre 1984. godine, iznedrio je jednu savremenu, atraktivnu i svetski konkurentnu turističku destinaciju. 

Danas ova planina, s najvišim vrhom od 1916m nadmorske visine, raspolaže sa oko 30km uređenih staza za alpske discipline, čija je adaptacija i modernizacija stalna, i to u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima. Na Jahorini je svako godišnje doba dobilo priliku da zasija u punom sjaju, stoga su i zimska i letnja turistička ponuda sadržajno i te kako bogate.

Rok završetka objekta je 31.3.2022.godine.

Dobro došli u hotelsko – apartmanski kompleks „Snježna dolina“. Ovo zdanje, zamišljeno je i kreirano tako da postojećoj i netaknutoj prirodnoj lepoti doda crtu udobnosti, topline i modernog dizajna. Kompleks je smešten na potpuno drugom kraju Jahorine, a teritorijalno pripada opštini Trnovo i naselju Obućina Bare. Udaljen je oko 30km od Sarajeva i 32km od najbližeg Međunarodnog aerodroma. U neposrednoj blizini kompleksa je u toku izgradnja nove žičare, koja bi kompleks i ovaj deo Jahorine povezala sa postojećim vertikalnim transportom na planini.

Odmor iz snova.

Gde se nalazi Snježna dolina?

Sarajevo 30 km
Međunarodni aerodrom 32 km
opština Trnovo
Naselje Obućina Bare
Cena od 1900 do 2000 eur/m2 + PDV

.

Upoznajte branku gojković.

 

Branka Gojković je menadžerka projekta Jahorina za Nekretnine Obradović i biće prva osoba kojoj se možete obratiti ako želite da saznate nešto više o lokaciji, zgradi, uslovima ili pogodnostima. 

Branka uvek kaže da je pronalaženje idealnog prostora za svoje klijente avantura u kojoj ona, kao agent, uživa. O zanimanju agenta za nekretnine, Branka kaže da je uzbudljivo i zanimljivo, ali i izazovno, jer zahteva veliku ozbiljnost, znanje i profesionalnost. 

Brankina specijalnost je upravo zastupanje velikih investitora, kao i stanova u novogradnji.

Čeka vas detaljna ponuda apartmana.

Pratite link za više informacija.

Više informacija?

Preuzmite brošuru ovog objekta.

Kontaktirajte nas

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis