Jahorina Luks Apartmani - Direktna prodaja bez provizije

Jahorina

Bez provizije

Najluksuzniji ski kompleks

na balkanu

Netaknuta priroda i luksuzna novogradnja. Jahorina.

Bez provizije

Prodaje se 210 luksuznih apartmana u hotelsko – apartmanskom kompleksu „Snježna dolina“ na Jahorini. Ovo zdanje, zamišljeno je i kreirano tako da postojećoj i netaknutoj prirodnoj lepoti doda crtu udobnosti, topline i modernog dizajna.

luksuznih apartamana

Izdvojeni apartmani

Sprat: I, II, III, IV
Broj soba: 3
Kvadratura 69,5 m2
Parking: da
Cena: od 2100 do 2200 EUR/m2 + PDV
Sprat: I, II, III, IV
Broj soba: 2
Kvadratura 52.05 m2
Parking: da
Cena: od 2100 do 2200 EUR/m2 + PDV
Sprat: I, II, III, IV
Broj soba: 2
Kvadratura 38.10 m2
Parking: da
Cena: od 2100 do 2200 EUR/m2 +PDV
Sprat prizemlje
Broj soba: 2
Kvadratura 45.50 m2
Parking mesto: da
Cena: od 2100 do 2200 EUR/m2 + PDV
Sprat - prizemlje
Broj soba: 2
Kvadratura 31,08 m2
Parking: da
Cena: od 2100 do 2200 EUR/m2 + PDV

Jahorina iz drugog ugla

U neposrednoj blizini kompleksa je u toku izgradnja nove žičare, kao i moderan sistem osnežavanja, koja bi kompleks i ovaj deo Jahorine povezala sa već postojećim i učinila ga najmodernijim na planini.

Jahorina, dragulj Dinarskog planinskog sistema, godinama ponosno nosi epitet najrazvijenijeg bosansko-hercegovačkog zimskog turističkog centra. Trajni pečat, koji su Jahorini ostavile Zimske olimpijske igre 1984. godine, iznedrio je jednu savremenu, atraktivnu i svetski konkurentnu turističku destinaciju. 

Danas ova planina, s najvišim vrhom od 1916m nadmorske visine, raspolaže sa oko 30km uređenih staza za alpske discipline, čija je adaptacija i modernizacija stalna, i to u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima. Na Jahorini je svako godišnje doba dobilo priliku da zasija u punom sjaju, stoga su i zimska i letnja turistička ponuda sadržajno i te kako bogate.

Rok završetka objekta je 31.3.2022.godine.

Dobro došli u hotelsko – apartmanski kompleks „Snježna dolina“. Ovo zdanje, zamišljeno je i kreirano tako da postojećoj i netaknutoj prirodnoj lepoti doda crtu udobnosti, topline i modernog dizajna. Kompleks je smešten na potpuno drugom kraju Jahorine, a teritorijalno pripada opštini Trnovo i naselju Obućina Bare. Udaljen je oko 30km od Sarajeva i 32km od najbližeg Međunarodnog aerodroma. U neposrednoj blizini kompleksa je u toku izgradnja nove žičare, koja bi kompleks i ovaj deo Jahorine povezala sa postojećim vertikalnim transportom na planini.

Odmor iz snova.

Gde se nalazi Snježna dolina?

Sarajevo 30 km
Međunarodni aerodrom 32 km
opština Trnovo
Naselje Obućina Bare
Cena od 2100 do 2200 eur/m2 + PDV

.

Upoznajte branku gojković.

 

Branka Gojković je menadžerka projekta Jahorina za Nekretnine Obradović i biće prva osoba kojoj se možete obratiti ako želite da saznate nešto više o lokaciji, zgradi, uslovima ili pogodnostima. 

Branka uvek kaže da je pronalaženje idealnog prostora za svoje klijente avantura u kojoj ona, kao agent, uživa. O zanimanju agenta za nekretnine, Branka kaže da je uzbudljivo i zanimljivo, ali i izazovno, jer zahteva veliku ozbiljnost, znanje i profesionalnost. 

Brankina specijalnost je upravo zastupanje velikih investitora, kao i stanova u novogradnji.

Čeka vas detaljna ponuda apartmana.

Pratite link za više informacija.

Više informacija?

Preuzmite brošuru ovog objekta.

Kontaktirajte nas

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis