Beograd na vodi - Aqua - Direktna prodaja bez provizije

Aqua

Bez provizije

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

BW aqua

BW Aqua je stambena višespratnica u neposrednoj blizini obale Save, koja se nalazi preko puta parka Beograd. BW Aqua nudi inspirativne panoramske poglede, bilo na reku Savu, Kulu Beograd, park Beograd ili uređeno zajedničko dvorište. Sigurno jednu od ključnih prednosti za stanare zgrade BW Aqua predstavlja blizina savske obale i dva parka. BW Aqua je rezidencijalna višespratnica visoka 83 m, imace 24 sprata i ukupno 261 moderno opremljenih stambenih jedinica različitih veličina, koja sadrzi impresivan izbor studija, dvosobnih, dvoiposobnih, troiposobnih, četvorosobnih i petosobnih stambenih jedinica, pažljivo projektovanih u cilju zadovoljenja kriterijuma udobnosti i praktičnosti. Poseban naglasak stavljen je na jednostavan pristup obali i prirodi, izvanredne poglede, kao i obilje prirodnog svetla i svežeg vazduha. Elegantni prostori, kvalitetni materijali i završni radovi garantuju osećaj ekskluziviteta i prefinjenosti, kombinovano sa praktičnošću. Visina plafona od 2,8 m dodatno pojačava utisak prostranosti u dnevnim i spavaćim sobama, dok u svakoj stambenoj jedinici, terase sa prozorima od poda do plafona omogućavaju priliv prirodnog svetla i predivne poglede na reku Savu, park Beograd, Kulu Beograd i uređeno dvorište.

Pogledajte ponudu stanova

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU STANOVA OVOG OBJEKTA.

.

.

BW AQUA se može pohvaliti sa 248 stanova na dvadeset i tri sprata, i 300 parking mesta. Sadrži jednosobne i dvosobne stanove, ali i veće stambene jedinice, tako da je pogodna za svaku investiciju. Nalazi se u neposrednoj blizine reke Save, a svaka stambena jedinica poseduje i prelepe balkone sa kojih se pruža jedinstven pogled na reku. 

Odaberite neverovatan dom: ovo je jedinstvena lokacija sa koje se na sve četiri važne strane grada stiže za — deset minuta. Deset minuta do Kalemegdana, Trga Republike, Slavije, i do druge strane Brankovog mosta.

BW AQUA pažljivo je osmišljena kako bi zadovoljile potrebe svojih stanara, ali i različite životne stilove. Izgrađena je od najprestižnijih materijala, savršeno usklađenih proporcija, a svaki detalj su projektovali najveći srpski i evropski stručnjaci, čime je osugirana dugotrajnost objekta na kojem vreme sigurno neće ostaviti trag.

zakažite gledanje

zakažite gledanje svog budućeg stana online.

imate pitanja?

    side-logo-1

    Hendon

    At vero eos et accusam et iusto odio

    At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis